fbpx Skip to main content
Uncategorized

Supermarkedets Fristelser: Proteiner som våben mod ustyrlig snacking

Kunne du godt tænke dig et bedre helbred og opnå et pænere spejlbillede gennem fedttab?

Så kan Fridas historie hjælpe dig med at blive bevidst om, hvordan du kan bruge den rette mængde proteiner for at nå dit mål.

Da Frida kom ind til os, snackede hun ofte hvidt brød, fordi hun elskede det, og følte ikke, at hun kunne lade være. Samtidig blev en skive ofte til 2 eller nogle gange endda 3. Frida fortalte os, at hun godt vidste, at det var et problem, men vidste ikke, hvad hun skulle gøre i stedet for.

Det gjorde hende frustreret, vred og følte, at hun var ude og svømme, hvor hun ikke kunne bunde.

Ser du, der er ikke noget galt i hvidt brød i den rigtige mængde, og det vidste Frida også godt.

Men den underliggende grund de fleste har til at få trangen til at spise, f.eks. hvidt brød, er fordi vores reptilhjerne siger, at den er sulten – et signal, vi nogle gange glemmer at agere på.

Så kan man komme til at spise det “forkerte” i for store mængder. Her er én af de bedste måder at hjælpe din krop på simpelthen at spise proteiner.

Fordi proteiner mætter hurtigere og i længere tid, bliver din reptilhjerne ikke udfordret, og så har du automatisk meget nemmere ved at begrænse dit indtag af det “forkerte”.

Der er ikke noget mere forfærdeligt end at stå nede i brugsen og være sulten på samme tid; vi ved alle sammen, hvad der er større risiko for, der sker.

Der ryger noget ned i kurven, som man senere hen måske kommer til at tænke, “hvorfor puttede jeg det i kurven?!

Da vi begyndte at implementere den rette mængde proteiner for Frida, endte det med noget ret interessant. Men inden vi kommer til resultaterne, skal vi lige se på, hvordan du udregner, hvor mange proteiner du skal have for at nå dine resultater:

Her er din 4-trinsguide til, hvordan du udregner, hvor mange gram protein du skal have i løbet af en dag ud fra din krop og aktivitetsniveau.

1: Find ud af, hvad du vejer.
2: Find ud af, hvor mange gange om ugen du i gennemsnit træner.
3: Gang din vægt med 1.2 + 0.1 pr. gang du træner om ugen.
4: Lav tallet, som du får, om til gram protein.

Her er et eksempel: Frida træner 2 gange om ugen, og derfor skal hun gange sin vægt, der på daværende tidspunkt var 94 kg, med 1.4, og det giver hende et tal, der hedder 131,6 gram protein. (Husk, det er vigtigt at vide, at 131,6 gram kyllingebryst ikke giver 131,6 gram protein).

Det er derfor en god idé i første omgang at bruge en kalorietælleapp som Lifesum og registrere dine proteiner.

Hvis du ønsker dybere forståelse, så har vi skræddersyet vores kursus “Proteinbaseret Vægttab på 7 Dage” til at være den nemmeste måde at komme i gang. Du kan få det til 150 kr. i stedet for 500 kr., hvis du bruger kuponen: PROTEIN.

Det eneste, du skal gøre, er blot at udregne dit proteinbehov og så tracke det med en kalorietælleapp (vores bedste bud er Lifesum).

Så er der stor chance for, at du vil opleve at blive mere mæt hurtigere og i længere tid, så du ikke er styret af din reptilhjerne, der bare gerne vil rive alt ned fra hylderne i brugsen, når den er sulten.

Du vil også undgå svære følelser som at være frustreret, vred og måske føle, at du er ude og svømme, hvor du ikke kan bunde.

Så er der langt større chance for at du undgår at være en ustyrlig snacker og i stedet blive den, der er gladere for dit eget spejlbillede og sund – ligesom Frida.

De fleste har styr på hvad man skal gøre, men hvorfor gør man det så ikke?

 

Få svaret ved at prøve en af vores GRATIS services nedenfor

Prøv vores online coaching GRATIS (HVIS DU IKKE BOR I HOLBÆK)

Hvis du sidder derude og tænker, “Det gør jeg også, og jeg har brug for hjælp til at komme godt i gang med mit vægttab,” vil vi gerne tilbyde dig følgende GRATIS miniforløb.

I miniforløbet får du:

  • En indledende telefon coaching session, hvor vi sammen finder ud af, hvor din udfordring med vægttab ligger.
  • Et af mine online kurser, som hjælper dig med lige netop din udfordring!
  • En afsluttende coaching session efter dit 7 dages online kursus, hvor vi taler om, hvordan du når dit vægttab på en nem måde.

Men før du tænker, “det skal jeg da prøve (især når det er GRATIS),” så vil jeg lige tjekke, om det reelt er noget for dig, så vi ikke spilder hinandens tid.

Derfor vil jeg bede dig svare helt ærligt på disse 2 spørgsmål:

  • Ønsker du virkelig at tabe dig?
  • Har du en travl hverdag?

Hvis du svarer ja til begge spørgsmål, kan denne uges online coaching virkelig ændre din tilgang til vægttab for evigt!

Skynd dig at tilmelde dig på linket herunder.

Tilbuddet er tidsbegrænset, og vi ved ikke, hvornår vi stopper det, så skynd dig at være med, mens det stadig er GRATIS!

Klik herunder og skriv dig op og bliv en af de heldige deltagere

Få 60 minutters personlig træning & 60 minutters samtale PLUS en vejning til at kickstarte dit vægttab idag! ☀️ (HVIS DU BOR I NÆR HOLBÆK)

Gratis 60 minutters personlig træning, så kan du komme og prøve af sammen med os hvordan det føles at have sin helt egen personlige træner og hvordan personlig træning kan hjælpe dig med at tabe både kilo og få dig til at føle dig stærk igen. Vi træner på Tåstrup Møllevej 12B, 4300 Holbæk.

 

En gratis strategi samtale, hvor vi snakker om din nuværende livsstil og dine mål – og så skaber vi den bedste plan for hvordan du får smidt de genstridige kilo og bliver fit igen. Til sidst får du et tilbud på hvordan et forløb hos os vil se ud.

 

En gratis vejning så du ved præcis hvor din start position er.

 

Læs mere ved at klikke på nedenstående knap og så tales vi ved.

Leave a Reply