fbpx Skip to main content
Uncategorized

Spis lige hvad du har lyst til og tab dig samtidig

Ville du også ønske, at der var en måde at kunne spise lige hvad du havde lyst til i den mængde, du havde lyst til, når du havde brug for det?

Kender du det at sidde til en familiesammenkomst, være ude og spise eller noget helt tredje, der giver dig lysten til at glemme alt om at skulle tabe dig og bare have det sjovt?

Men problemet er, at du jo godt ved, at du burde holde igen, og det føles som en kamp, du ikke kan vinde!

Vi ved godt, at det føles underligt at skulle tage sin egen mad med og måske endda tage en vægt frem og spørge, hvad der er i maden, og så føle sig underlig og udenfor, bare fordi man gerne vil blive sundere!

Det burde ikke være sådan, og derfor har vi efter 14 år med klienter fundet en af de strategier, som vores klienter er mest succesfulde med, og den skal du selvfølgelig også have med i dit arsenal, så du kan få begge ting på en gang.

Vi plejer at sige, at hvis noget bliver gjort 3 gange, så er det en tendens, og denne strategi skete ikke blot 3 gange, den skete flere gange, før jeg fattede, hvor succesfuld den var!

Jeg glemmer aldrig, da min klient kom tilbage fra en weekend med gode resultater, så blev det til 2, og så blev det til 3, så nu var det en tendens, og jeg var simpelthen nødt til at spørge hende, hvordan hun bar sig ad; nu havde hun tabt 18 kg fedt, så noget måtte hun jo gøre rigtigt.

Hendes svar var simpelt; hun gemte blot nogle kalorier til de måltider, hvor hun vidste, hun skulle spise mere!

Det er en strategi, man kan bruge hensigtsmæssigt på utrolig mange måder, og derfor er der mange, der springer morgenmaden over, spiser mindre til aftensmad hele ugen eller spiser en proteinbar til frokost i stedet for alt det fra kantinen.

Uanset hvordan du gør det, så husk at lytte til din sult undervejs og hvor træt du er.

Hvis du er sulten undervejs, når du springer et måltid over, så er det en god ide at spise proteiner som det mindste, så hjælper det på, at du holder dig mæt, samtidig med at du ikke spiser den samme mængde, som du plejer.

Hvis du er træt, er svaret simpelt at huske at sove noget mere.

Ved at bruge strategien om at springe et måltid over en dag, flere eller næsten hele ugen, for at spare kalorierne op til et arrangement, hvor du bare gerne vil slå hovedet fra og bare hygge dig, kan du undgå den dårlige samvittighed og stikke ud fra selskabet, med din egen medbragte mad eller vægt, du skal veje alt maden på.

Vi håber, at du med den her strategi får lidt mere frihed i forhold til dine arrangementer!

Vi hepper på dig hele vejen mod mål!

Mange hilsner Josef og alle os andre fra Addofitness.

De fleste har styr på hvad man skal gøre, men hvorfor gør man det så ikke?

 

Få svaret ved at prøve en af vores GRATIS services nedenfor

Prøv vores online coaching GRATIS (HVIS DU IKKE BOR I HOLBÆK)

Hvis du sidder derude og tænker, “Det gør jeg også, og jeg har brug for hjælp til at komme godt i gang med mit vægttab,” vil vi gerne tilbyde dig følgende GRATIS miniforløb.

I miniforløbet får du:

  • En indledende telefon coaching session, hvor vi sammen finder ud af, hvor din udfordring med vægttab ligger.
  • Et af mine online kurser, som hjælper dig med lige netop din udfordring!
  • En afsluttende coaching session efter dit 7 dages online kursus, hvor vi taler om, hvordan du når dit vægttab på en nem måde.

Men før du tænker, “det skal jeg da prøve (især når det er GRATIS),” så vil jeg lige tjekke, om det reelt er noget for dig, så vi ikke spilder hinandens tid.

Derfor vil jeg bede dig svare helt ærligt på disse 2 spørgsmål:

  • Ønsker du virkelig at tabe dig?
  • Har du en travl hverdag?

Hvis du svarer ja til begge spørgsmål, kan denne uges online coaching virkelig ændre din tilgang til vægttab for evigt!

Skynd dig at tilmelde dig på linket herunder.

Tilbuddet er tidsbegrænset, og vi ved ikke, hvornår vi stopper det, så skynd dig at være med, mens det stadig er GRATIS!

Klik herunder og skriv dig op og bliv en af de heldige deltagere

Få 60 minutters personlig træning & 60 minutters samtale PLUS en vejning til at kickstarte dit vægttab idag! ☀️ (HVIS DU BOR I NÆR HOLBÆK)

Gratis 60 minutters personlig træning, så kan du komme og prøve af sammen med os hvordan det føles at have sin helt egen personlige træner og hvordan personlig træning kan hjælpe dig med at tabe både kilo og få dig til at føle dig stærk igen. Vi træner på Tåstrup Møllevej 12B, 4300 Holbæk.

 

En gratis strategi samtale, hvor vi snakker om din nuværende livsstil og dine mål – og så skaber vi den bedste plan for hvordan du får smidt de genstridige kilo og bliver fit igen. Til sidst får du et tilbud på hvordan et forløb hos os vil se ud.

 

En gratis vejning så du ved præcis hvor din start position er.

 

Læs mere ved at klikke på nedenstående knap og så tales vi ved.

Leave a Reply