fbpx Skip to main content
Uncategorized

Slut med forbudt – Sundere uden dårlig samvittighed

Hør blogopslaget ved at trykke på play knappen ovenfor

Vil du gerne nå dit vægttab trods følelserne kan komme i vejen?

Hvis du gerne vil tabe dig, men der hele tiden kommer noget i vejen, kan det være dine følelser.

Desværre er der mange, der ikke rigtig forstår, hvordan følelserne kan komme i vejen for ens vægttab. Derfor vil jeg komme med et eksempel, som jeg har hørt rigtig ofte hos os i Addofitness.

“Jeg skal jo spise sundt for at tabe mig.”

Den sætning i sig selv kan give dårlig samvittighed, hver gang man ikke gør det, og samtidig gør den også det usunde dårligt/forbudt!

Hver gang man sætter sig en opgave og ikke opnår den, kan man underbevidst fortælle sig selv, at det også er ligegyldigt, og give op på den adfærd, man har sat sig for.

Ved du, hvad det værste er?

Overbevisningen om, at man skal spise sundt for at tabe sig, er ikke sand, for det eneste, der skal til for at tabe sig, er at forbrænde flere kalorier, end du indtager. Nogle gange kan det sunde alternativ faktisk koste dig flere kalorier end det usunde, som du kan se på billedet nedenfor.

Det er så vigtigt, at man ikke får dårlig samvittighed af at spise noget “usundt,” for det kan faktisk give dig de resultater, du søger.

Jeg forstår godt, at du har tænkt tanken, ligesom alle de andre 95% af den danske befolkning, og alligevel er de overvægtige. Har du nogensinde spurgt dig selv, hvorfor?

Efter at have arbejdet med vægttab i 14 år kan jeg fortælle, at det er meget bedre at have god samvittighed, når du spiser noget, man kan dømme “usundt,” og samtidig tabe sig!

Jeg sad i en coaching-session med en klient her forleden og hørte, hvad der holdte ham mest tilbage for at nå sit mål. Her kommer listen over alt det, han sagde, han havde spist, der gjorde, at han ikke tabte sig:

  • Chokoladeplader et par gange 300×2
  • God mad (Burger)
  • Fik pizza om aftenen
  • Chokolade (150g) + Sodavand med sukker
  • Chokoladeknapper til aften (250g)

Nok til at give enhver dårlig samvittighed over en weekend!

Efter lidt tid finder vi ud af, at vi skal bruge teknikken behovsudskydelse, som fungerer sådan her:

Hver gang min klient havde lyst til at spise chokolade, skulle han blot tage 50 gram og spise det med god samvittighed og nyde det. Når der ikke var mere tilbage, skulle han sætte et ur til 15-20 minutter, og når den tid var gået, måtte han gerne spise 50 gram mere, hvis han havde lyst.

Så næste gang du har lyst til noget “usundt,” så tag en lille mængde med ind og nyd det. Vent derefter 15-20 minutter og tag endnu en omgang, hvis du har lyst.

Så vil du opleve, at du ikke kommer til at overspise det “usunde” og faktisk nyde det, samtidig med at du vil blive bevidst hver gang skålen er tom.

I stedet for at tage det hele med ind og spise alt chokoladen (eller hvad end det er) og ende med dårlig samvittighed efterfølgende.

Forskellen på de to scenarier er blot, at en 50 gram skål af et eller andet skaber den nødvendige bevidsthed til at kunne tænke over tingene, inden det tager overhånd, uden man lægger mærke til det, og følelserne nu er dulmet.

Så kan du gå fra at være “usund” til at være en snack-nyder med god samvittighed.

De fleste har styr på hvad man skal gøre, men hvorfor gør man det så ikke?

 

Få svaret ved at prøve en af vores GRATIS services nedenfor

Prøv vores online coaching GRATIS (HVIS DU IKKE BOR I HOLBÆK)

Hvis du sidder derude og tænker, “Det gør jeg også, og jeg har brug for hjælp til at komme godt i gang med mit vægttab,” vil vi gerne tilbyde dig følgende GRATIS miniforløb.

I miniforløbet får du:

  • En indledende telefon coaching session, hvor vi sammen finder ud af, hvor din udfordring med vægttab ligger.
  • Et af mine online kurser, som hjælper dig med lige netop din udfordring!
  • En afsluttende coaching session efter dit 7 dages online kursus, hvor vi taler om, hvordan du når dit vægttab på en nem måde.

Men før du tænker, “det skal jeg da prøve (især når det er GRATIS),” så vil jeg lige tjekke, om det reelt er noget for dig, så vi ikke spilder hinandens tid.

Derfor vil jeg bede dig svare helt ærligt på disse 2 spørgsmål:

  • Ønsker du virkelig at tabe dig?
  • Har du en travl hverdag?

Hvis du svarer ja til begge spørgsmål, kan denne uges online coaching virkelig ændre din tilgang til vægttab for evigt!

Skynd dig at tilmelde dig på linket herunder.

Tilbuddet er tidsbegrænset, og vi ved ikke, hvornår vi stopper det, så skynd dig at være med, mens det stadig er GRATIS!

Klik herunder og skriv dig op og bliv en af de heldige deltagere

Få 60 minutters personlig træning & 60 minutters samtale PLUS en vejning til at kickstarte dit vægttab idag! ☀️ (HVIS DU BOR I NÆR HOLBÆK)

Gratis 60 minutters personlig træning, så kan du komme og prøve af sammen med os hvordan det føles at have sin helt egen personlige træner og hvordan personlig træning kan hjælpe dig med at tabe både kilo og få dig til at føle dig stærk igen. Vi træner på Tåstrup Møllevej 12B, 4300 Holbæk.

 

En gratis strategi samtale, hvor vi snakker om din nuværende livsstil og dine mål – og så skaber vi den bedste plan for hvordan du får smidt de genstridige kilo og bliver fit igen. Til sidst får du et tilbud på hvordan et forløb hos os vil se ud.

 

En gratis vejning så du ved præcis hvor din start position er.

 

Læs mere ved at klikke på nedenstående knap og så tales vi ved.

Leave a Reply