fbpx Skip to main content
Uncategorized

Kostmyter om fedttab, du skal stoppe med at tro på

Endnu en kur der blev populær på baggrund af tv!

 

En af mine klienter kom til mig forleden og fortalte, at hun nu var begyndt at undlade at spise morgenmad i håb om at tabe sig.

Hun nævnte også, at det faktisk var rigtig hårdt, fordi hun var vant til at spise morgenmad, og det skulle hun ikke længere.

For rigtig mange, der ser tv-udsendelser om sundhed og vægttab, især efter januar måned, kan man falde for den “nye” kosttrend.

Der er ikke nødvendigvis noget galt i at undgå at spise morgenmad, hvis det resulterer i, at man indtager færre kalorier end man forbrænder, og derved taber man sig.

Udfordringen opstår først, når strategien ikke virker på vægten, og man har lagt al den indsats, der i virkeligheden var hårdt arbejde, uden at det fører til de ønskede resultater.

Eller man bryder mønstret en morgen og ender med tanken om, at det så også kan være ligegyldigt, for nu har man begået fejlen.

Ofte ender det med, at man skammer sig over sin adfærd, bliver trist og føler håbløshed.

Derfor bliver jeg så ked af det, når man på tv taler om, hvordan det kan hjælpe dig, når det faktisk kan gøre vægttabet 10 gange sværere, og det går ikke kun ud over din selvtillid, men kan også forringe dit selvværd.

Vi forstår godt, at man kan blive inspireret af tv’et; det har en særlig indflydelse, især fordi man så kan diskutere det med kolleger på arbejdet.

Det er blot her, det er en god idé at finde ud af, om strategien faktisk passer til dit liv. Nedenfor har jeg stillet et par spørgsmål, som du kan overveje, før du kaster dig ud i det:

  1. Leder strategien til de resultater, du gerne vil opnå?
  2. Kan du fastholde strategien, når hverdagen bliver travl?
  3. Har strategien en negativ indvirkning på dine omgivelser (familie, venner osv.)?
  4. Kan strategien opretholdes resten af livet?

Hvis du ikke kan svare ja på de øverste fire spørgsmål nu og over det næste år, så inviterer jeg dig til at finde en anden strategi, der kan.

Hvis du finder den strategi, der virker for dig og dine omgivelser året rundt, vil du nå dit mål, få mere selvtillid, tabe dig og dermed også få forbedret dit selvværd.

Der er bare ikke noget bedre end at have en krop, man føler sig tilpas i, da man bærer rundt på den 24/7.

De fleste har styr på hvad man skal gøre, men hvorfor gør man det så ikke?

 

Få svaret ved at prøve en af vores GRATIS services nedenfor

Prøv vores online coaching GRATIS (HVIS DU IKKE BOR I HOLBÆK)

Hvis du sidder derude og tænker, “Det gør jeg også, og jeg har brug for hjælp til at komme godt i gang med mit vægttab,” vil vi gerne tilbyde dig følgende GRATIS miniforløb.

I miniforløbet får du:

  • En indledende telefon coaching session, hvor vi sammen finder ud af, hvor din udfordring med vægttab ligger.
  • Et af mine online kurser, som hjælper dig med lige netop din udfordring!
  • En afsluttende coaching session efter dit 7 dages online kursus, hvor vi taler om, hvordan du når dit vægttab på en nem måde.

Men før du tænker, “det skal jeg da prøve (især når det er GRATIS),” så vil jeg lige tjekke, om det reelt er noget for dig, så vi ikke spilder hinandens tid.

Derfor vil jeg bede dig svare helt ærligt på disse 2 spørgsmål:

  • Ønsker du virkelig at tabe dig?
  • Har du en travl hverdag?

Hvis du svarer ja til begge spørgsmål, kan denne uges online coaching virkelig ændre din tilgang til vægttab for evigt!

Skynd dig at tilmelde dig på linket herunder.

Tilbuddet er tidsbegrænset, og vi ved ikke, hvornår vi stopper det, så skynd dig at være med, mens det stadig er GRATIS!

Klik herunder og skriv dig op og bliv en af de heldige deltagere

Få 60 minutters personlig træning & 60 minutters samtale PLUS en vejning til at kickstarte dit vægttab idag! ☀️ (HVIS DU BOR I NÆR HOLBÆK)

Gratis 60 minutters personlig træning, så kan du komme og prøve af sammen med os hvordan det føles at have sin helt egen personlige træner og hvordan personlig træning kan hjælpe dig med at tabe både kilo og få dig til at føle dig stærk igen. Vi træner på Tåstrup Møllevej 12B, 4300 Holbæk.

 

En gratis strategi samtale, hvor vi snakker om din nuværende livsstil og dine mål – og så skaber vi den bedste plan for hvordan du får smidt de genstridige kilo og bliver fit igen. Til sidst får du et tilbud på hvordan et forløb hos os vil se ud.

 

En gratis vejning så du ved præcis hvor din start position er.

 

Læs mere ved at klikke på nedenstående knap og så tales vi ved.

Leave a Reply