fbpx Skip to main content
Uncategorized

Din manglende vægttabsingrediens – Hvad der i virkeligheden holder dit vægttab tilbage

Alle der ønsker at tabe sig og ved godt at det blot handler omkring at indtage færre kalorier end man forbrænder, men hvorfor er der så mange som ikke taber sig?

Vi oplever at vores klienters bevidsthed oftest er skurken i denne sammenhæng, måske er det også tilfældet for dig.

Hvis du både har arbejde, børn, et hjem der skal passes, samt et forhold, så kan en kost- og træningsstrategi der kræver for meget mental energi være det der får bærret til at flyde over.

Uanset hvor meget energi du prøver at give din strategi, kan livet blot nogle gange tage over og så er man knap så konsekvent som man i virkeligheden går og tror man er.

Den illusion er oftest hvad der gør at man føler man har gjort alt, men ikke opnået de resultater man i virkeligheden troede man skulle have og det føles skuffende når man træder op på vægten!

Der er mange der mister motivationen og få der tager det som ekstra motivation og retter deres adfærd til at skabe de ønskede resultater.

Vi vil så gerne have du får succes med dit vægttab og vi forstår godt hvor svært og frustrende det kan være at blive ved med at gøre dit bedste og ikke få de resultater du fortjener!

Så her får du vores bedste strategi, som har virket for alle vores klienter igennem vores 14 år i vægttabsbranchen.

Lad os tage det første som er det vigtigste bag et vægttab, som du ved er at du skal indtage færre kalorier end du forbrænder. Dog virker det jo ikke og du har jo prøvet det før, så jeg vil introducere dig for 80/20 reglen, da det er hemmeligheden bag et vægttab der både lykkes og holder i vores optik.

Lægger du 80% indsats og får kun 20% resultater, kan det ende i at du enten har taget på, når du træder op på vægten eller der næsten ikke er sket noget som helst, hvilket er rigtig demotiverende og kan få størstedelen til at give op på deres ønske om vægttab indtil man igen, ser sig selv i spejlet, tøjet ikke passer eller man får af vide at ens helbred er på spil af en læge eller andet sundhedspersonale.

Hvis du nu vendte 80/20 reglen om til 20/80 altså at du lægger 20% indsats og får 80% resultater, hvor meget mere simpelt tror du så dit vægttab bliver?

Vi fandt ud af hvordan vi gjorde med vores klienter ved at fokusere på en af nedenstående punkter, i stedet for at kigge på en hel dag. Det er oftest en af punkterne der gør at man spiser mere end man forbrænder, så ved at vælge den ene faktor som har størst påvirkning på dit kalorieindtag, kan du gøre dit vægttab meget mere simplet og dermed have langt større chance for at nå dit mål.

  1. For meget aftensmad
  2. For meget snacking
  3. Drikke dine kalorier (alkohol, sodavand med sukker, saftevand med sukker, juice osv.)
  4. Weekender, arrangementer, ferier, restaurant besøg, familie besøg osv.

Så skal du blot vælge det punkt, som du tænker udgør den største mængde kalorier end de andre måltider.

De fleste har styr på deres morgenmad og frokost, så det efterlader aftensmaden.

Så er der nogen der mener de snacker for meget.

Det er sjældent vi ser folk drikke deres kalorier, men det sker i få tilfælde.

Så er der en lille mængde mennesker der ender i kategori 4 og ser ikke hvor ofte de i virkeligheden kommer ud og spise eller hvor meget weekenden fylder i kalorieregnskabet.

Så det eneste du skal gøre over det næste stykke tid, er at downloade en kalorietælleapp (vi anbefaler lifesum) og så kan du udregne hvor mange kalorier du skal have ved at bruge vores kalorieberegner her:

Beregn hvor mange kalorier du skal spise for at opnå dit mål ved at klikke her og udfyld 1-4: 

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1xOV6UIX4ONtMGSPKCBr9NvlJWynxEfiTCZL8DRsr6xU/edit?usp=sharing 

Se hvordan du gør her:

https://www.loom.com/share/fc733d84d1524b64a4a84d823e4adc1d?sid=8e0e0d5c-744c-434d-abaa-c927df633e9a 

Så vælg at tælle dine kalorier med lifesum appen i den næste uge ved aftensmaden f.eks. eller en af de andre 3 punkter for at gøre dit vægttab mere simpelt, i stedet for at prøve at tælle alle de 4 punkter på en gang, så du ikke kan se hvor det i virkeligheden er du skal sætte ind.

Så kan du gå fra frustration til mere ro omkring hvad du skal gøre for at opnå den drøm, som du måske har brugt enormt mange år og energi på at opnå.

Du skal vide vi hepper på dig!

De fleste har styr på hvad man skal gøre, men hvorfor gør man det så ikke?

 

Få svaret ved at prøve en af vores GRATIS services nedenfor

Prøv vores online coaching GRATIS (HVIS DU IKKE BOR I HOLBÆK)

Hvis du sidder derude og tænker, “Det gør jeg også, og jeg har brug for hjælp til at komme godt i gang med mit vægttab,” vil vi gerne tilbyde dig følgende GRATIS miniforløb.

I miniforløbet får du:

  • En indledende telefon coaching session, hvor vi sammen finder ud af, hvor din udfordring med vægttab ligger.
  • Et af mine online kurser, som hjælper dig med lige netop din udfordring!
  • En afsluttende coaching session efter dit 7 dages online kursus, hvor vi taler om, hvordan du når dit vægttab på en nem måde.

Men før du tænker, “det skal jeg da prøve (især når det er GRATIS),” så vil jeg lige tjekke, om det reelt er noget for dig, så vi ikke spilder hinandens tid.

Derfor vil jeg bede dig svare helt ærligt på disse 2 spørgsmål:

  • Ønsker du virkelig at tabe dig?
  • Har du en travl hverdag?

Hvis du svarer ja til begge spørgsmål, kan denne uges online coaching virkelig ændre din tilgang til vægttab for evigt!

Skynd dig at tilmelde dig på linket herunder.

Tilbuddet er tidsbegrænset, og vi ved ikke, hvornår vi stopper det, så skynd dig at være med, mens det stadig er GRATIS!

Klik herunder og skriv dig op og bliv en af de heldige deltagere

Få 60 minutters personlig træning & 60 minutters samtale PLUS en vejning til at kickstarte dit vægttab idag! ☀️ (HVIS DU BOR I NÆR HOLBÆK)

Gratis 60 minutters personlig træning, så kan du komme og prøve af sammen med os hvordan det føles at have sin helt egen personlige træner og hvordan personlig træning kan hjælpe dig med at tabe både kilo og få dig til at føle dig stærk igen. Vi træner på Tåstrup Møllevej 12B, 4300 Holbæk.

 

En gratis strategi samtale, hvor vi snakker om din nuværende livsstil og dine mål – og så skaber vi den bedste plan for hvordan du får smidt de genstridige kilo og bliver fit igen. Til sidst får du et tilbud på hvordan et forløb hos os vil se ud.

 

En gratis vejning så du ved præcis hvor din start position er.

 

Læs mere ved at klikke på nedenstående knap og så tales vi ved.

Leave a Reply